OP = OP


voorraad product, dus direct leverbaar in allerlei kleur combinaties 


Vrolijke snuffelmat / snuffelkleed het snuffelkleed bestaande uit geknoopte stroken fleece, waar u de koekjes of brokjes tussen kunt verstoppen zodat de hond ze kan opzoeken.

Daag je hond (volwassen of puppy) mentaal uit om op een actieve en speelse wijze lekkers te verkrijgen. De bedoeling van de hondenpuzzel is om samen met je hond op een leerzame manier te spelen. Op een positieve manier met je hond bezig zijn, volledig gebaseerd op het systeem van beloning. Je verstopt een lekkernij en je hond wil het vinden. Als de lekkernij gevonden is, is de oefening gelukt en volgt de beloning door middel van het verkrijgen van het lekkers en natuurlijk de complimenten van het baasje. Hierdoor zal je hond de volgende keer nog beter zijn best willen doen.

Voordelen van het fleece snuffelkleed:

- het helpt om je hond scherp en fit te houden (vooral geestelijk)

- het versterkt de hond baas relatie - het gaat verveling tegen

- bij uitstek geschikt voor honden die moeten revalideren en/ of niet teveel lichaamelijk belast mogen worden

- bij slecht weer een leuke binnenhuis bezigheid 

- heel geschikt voor oudere en jonge honden, omdat het vooral om geestelijk belasting gaat en niet om lichamelijke belasting


gebruiksaanwijzing: 

om de hond te leren wat de bedoeling is laat je zien waar je het lekkers verstopt tussen de slierten. Leg een paar snoepjes zo, dat ze nog een beetje zichtbaar zijn. Zodra de hond snapt wat de bedoeling is, verstop je de snoepjes op verschillende plaatsen tussen de slierten. Je hond zal met poten of neus de snoepjes op gaan zoeken, als hij ze even niet kan vinden help hem dan een beetje en moedig je hond aan. Als hij de snoepjes vindt, beloon je hem enthousiast. Hou er rekening mee dat je hond de eerste keren snel (geestelijk) moe zal zijn, hou ook de speeltijd van jonge honden in de gaten. Het gaat er in alle gevallen om dat puzzelen met de baas leuk is!

Laat je hond niet zonder toezicht spelen met de puzzel en laat je hond er niet op kauwen of bijten!

De diameter is circa 50 cm en kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden, niet in de droger doen. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Snuffelkleed 50cm

  • Model: 3002
  • Beschikbaarheid: 1 - 3 werkdagen
  • €15,50